Модна фотка у стилі 1930-х з ШІ у Тік Тоці: як її зробити

Новий ШІ-фільтра, що перетворює звичайні сучасні фотки на чорно-білі портрети в стилі американських 30-х (1930-х, звичайно ж) публіка в Тік Тоці наразі просто обожнює.

Тема дійсно дуже прикольна, як і інші подібні придумки у Тік Тоці. Плюс, і реалізована вона теж якісно.

Розумний алгоритм аналізує обличчя на вихідній фотографії і потім коригує портрет відповідно до стилів та тенденцій, котрі були модними у 1930-х роках минулого століття.

Причому фільтр відповідним чином перемальовує на фотці все оптом, тобто не тільки зачіску і одяг, але навіть дрібні тони і фон. А також відразу показує, як було і як стало, і навіть додає підпис «Як би я виглядав(ла) у 1930-ті«.

До речі, рекомендуємо курси манікюру у Києві — це для тих, хто не просто хоче виглядати завжди модно й стильно, а ще бажає навчитися й добре заробляти на сучасних модних трендах і онлайн (у TikTok, Instagram, fb тощо), і в «реалі».

Авжеж, якість результату використання нового фільтра багато в чому визначається якістю початкового матеріалу, втім як правило виходить вельми цікавий фотопортрет у надзвичайно стильному чорно-білому виконанні.

Й судячи з того, що на момент публікації цього нашого поста лічильник використання фільтра наближається до мільйона, ідея приміряти на себе «вінтажну естетику 30-х» у такому варіанті сучасній молоді вже сподобалася.

Фотопортрет в стиле 1930-х в Тик Токе: как это делается

Тож коротко по те,..

як зробити собі фотопортрет у стилі 1930-х у Тік Тоці

Значить, спочатку завантажуємо й ставимо на смартфон (планшет) мобільний додаток CapCut (він безкоштовний) і після цього:

  • заходимо у додаток TikTok;
  • відкриваємо пошук (значок — у правому верхньому куточку екрана) і пишемо запит 1930s filter
  • знаходимо відео, у якому цей фільтр вже використаний;
  • тапаємо кнопку над ім’ям користувача з написом «CapCut — Try this template» (CapCut — спробуй цей шаблон);
  • і тиснемо «Use template in CapCut» (Використати шаблон у CapCut);
  • тепер вибираємо свою фотку, котру перероблятимемо «в стилі 30-х» і тапаємо «Попередній перегляд«;
  • вивчаємо результат і далі — за ситуацією: пересилаємо, куди треба (Експорт), зберігаємо на смартфон або ж зберігаємо чи розсилаємо прямо у Тік Тоці.

От якось так…

Что будем искать? Например,VPN

Мы в социальных сетях