Ключі Steam з великою знижкою: де придбати прямо зараз

Steam — це спеціалізований онлайн-сервіс, за допомогою якого розробники моють мають можливість розповсюджувати цифрові копії різноманітних ігрових додатків серед великої спільноти геймерів в усьому світі.

Розпочинався Steam як невеличка платформа з кількома іграми. Та завдяки численним інноваціям, простому й зручному інтерфейсу  та продуктивній співпраці з багатьма відомими студіями-розробниками Steam розвивався надзвичайно активно і наразі є одним з найпопулярніших ігрових сервісів.

Сьогодні у каталозі Steam представлено безліч захоплюючих ігор з тисячами DLC та іншого додаткового контенту, що доступні кожному користувачеві. Фактично будь-яка з нових ігор зрештою виходить у версії для Steam, навіть ексклюзивні консольні тайтли (за деякими виключеннями).

Не пропустите: НЕ УДАЛОСЬ ПОДКЛЮЧИТЬСЯ К СЕТИ STEAM И НИКАКИЕ ПЕРЕЗАГРУЗКИ НЕ ПОМОГАЮТ: ЧТО ДЕЛАТЬ

Для будь-кого з користувачів придбати гру у Steam — це справа буквально пари хвилин та кількох кліків мишкою. Точніше, придбати потрібно всього лише цифровий ключ гри (чи для відповідного DLC для неї), за яким вона автоматично стає доступною у аккаунті користувача.

Жодних проблем, як то кажуть. Втім коли гра не зовсім безкоштовна, то як правило, набагато вигідніше купувати ключі для неї не у каталозі сервісу, а через магазин ключів Steam, що спеціалізується на цифрових товарах і зокрема працює розробниками ігор безпосередньо.

Офіційні ліцензійні ключі Steam активуються так само швидко й просто, одначе, повторимося, коштують здебільшого помітно дешевше. Особливо, коли купувати їх теж грамотно, тобто із знижками, у період акцій та інших івенів, що їх магазин проводить для своїх покупців регулярно тощо.

Портал Sous Buy, наприклад, отримує ключі напряму від розробників ігор, а отже має право розповсюджувати їх у необмеженій кількості, постійно поповнює їх асортимент і дійсно може реалізовувати їх набагато дешевше.

Не пропустите: КЛИЕНТ STEAM И ОПЕРАТИВКА: КАК СДЕЛАТЬ ВСЕГО 60 MB, А НЕ 400

Особливості застосування ключів Steam

Невеличке уточнення для тих наших читачів, котрі ще не зовсім обізнані у цих питаннях: ключ Steam виглядає як серійний номери, що складається з певних цифр та літер (великих та малих). Коди містять різну їх кількість симоволів і можуть мати довжину до 13-25 символів.

Кожен такий цифровий клюю згенерований спецільною програмою і є унікальним, тобто не повторюється. Придбаний користувачем ключ Steam автоматично прив’язується до його (користувача) облікового запису.

Активувати один ключ двічі не можна. На спробу ввести ключ повторно система повідомить про помилку, а також нагадає, що такий код вже був активований раніше, а отже вважаєть використаним. Саме тому купувати ключі можна лише у перевірених продавців, котрі реалізують лише дійсні коди.

Ключі Steam з великою знижкою: де придбати прямо зараз

Не пропустите: СПИСОК ИГР ДЛЯ STEAM DECK: ПОДТВЕРЖДЕННЫЕ И ТЕ, КОТОРЫЕ ТОЧНО ПОТЯНЕТ

Як придбати ключ Steam вигідніше?

Теж жодних проблем. Для цього заходимо на сайт магазину ключів Sous Buy (посилання див. у цьому пості вище), реєструємося і далі:

  • знаходимо потрібну гру у каталозі магазину (великий значок системи пошуку контенту розташований просто на головній сторінці);
  • або ж просто вмикаємо фільтр «Ключі» у каталозі ігор, а також за потреби користуємося іншими фільтрами, за допомогою яких список пошуку можна швидко врядкувати за жанрами, за назвою видавця, ціною тощо;
  • клікаємо по картці і переходимо на сторінку гри;
  • переглядаємо інформаціє про знижку та свій кеш-бек (так, у Sous Buy наразі діють святкові зижки на увесь асортимент);
  • читаємо інструкцію з активації ключа (вкладка «Активація»);
  • і просто купуємо ключ.

Новий ключ надійде на адресу Email-скриньки, що була вказана під час реестраціє облікового запису. Після цього потрібно всього лише активувати його у Steam та отримати свою гру.

От так просто. Між іншим рекомендуємо також не ігнорувати звернення консультана магазину у мессенджері Sous Buy. Адже промокод на додаткову знижку те не завадить, чи не так?

Что будем искать? Например,VPN

Мы в социальных сетях