Переваги кухонних меблів на замовлення від Restyle

Для кожної родини кухня – це одне з особливих місць у домі, де панує атмосфера затишку, любові та тепла. Тут не тільки готуються смачні страви, тут збираються для того, щоб поділитися своїми радощами та печалями, отримати підтримку рідних.

Дивлячись на різноманітний вибір сучасних меблів для кухні, багато хто досі задається питанням, який саме гарнітур буде найкраще відповідати потребам усіх членів сім’ї.

Не пропустите: ЧТОБЫ КУХНЯ ЭЛЕКТРОЭНЕРГИИ ПОТРЕБЛЯЛА МЕНЬШЕ

Переваги кухонних меблів на замовлення

Величезним попитом серед покупців користуються кухні на замовлення, і компанія Restyle точно знає, чому. Меблі для кухні за індивідуальним проектом – не забаганка, а обґрунтована необхідність.

Виготовлення кухні на замовлення має декілька важливих переваг:

  1. Можливість врахувати та задовольнити усі потреби замовника, починаючи шириною і висотою модулів, закінчуючи кольором і фурнітурою.
  2. Дозволяє облаштувати не тільки маленькі приміщення, а ще й кімнати нестандартних форм і розмірів. Також кухня за індивідуальним проектом стане оптимальним варіантом для приміщень, де потрібно сховати недоліки.
  3. Можливість створити унікальну, особливу атмосферу. Кухні на замовлення від виробника Restyle не схожі на стандартні меблі, які пропонують меблеві магазини. Ці модульні гарнітури втілять дизайнерський задум або бажання замовника завдяки можливості обрати матеріали, поєднати стилі, кольори, фактури.
  4. Широкий ціновий діапазон. Замовник може варіювати кінцеву вартість гарнітуру в залежності від своїх можливостей. Змінити ціну можна завдяки вибору різних матеріалів і фурнітури, зміні загальної кількості модулів тощо.

Переваги кухонних меблів на замовлення від Restyle

Не пропустите: РЕМОНТ КВАРТИРЫ В НОВОСТРОЙКЕ: КАК РАССЧИТАТЬ СРОКИ ПРАВИЛЬНО

Кухні на замовлення: ціни і їх формування

Багато хто вважає, що кухні за індивідуальним проектом коштують необґрунтовано дорого. Так, їхня ціна вища у порівнянні зі стандартними кухонними наборами, але вона чесна й актуальна.

Вартість складається з багатьох факторів, кожен слід врахувати окремо. Ціна формується в залежності від:

  • Конструкції та розміру кожного окремого модуля. Чим простіша конструкція (без підйомників, шухляд тощо), тим дешевший виріб. Що стосується розміру модулів, то чим вони ширші, тим менше коштують.
  • Використаних матеріалів. Кухня з ДСП коштує дешевше, ніж меблі з МДФ чи натуральної деревини. Наприклад, Restyle використовує для своїх меблів якісні матеріали: МДФ шпонований, тонований або фарбований, з покриттям лінолеумом. Також відрізняються і матеріали стільниць, їх товщина.
  • Обраної фурнітури та оздоблення. Наявність скла, гравіювання, металевих елементів збільшує кінцеву вартість. На фурнітурі економити можна, краще віддавати перевагу надійним брендам, наприклад як Blum.

Переваги кухонних меблів на замовлення від Restyle

Не пропустите: РЕВИЗИЯ ДОМАШНЕЙ КУХНИ: ЗАЧЕМ ЭТО НАДО И С ЧЕГО НАЧАТЬ

Кожен сам приймає рішення, які меблі йому придбати. Але фахівці впевнені, що якісні меблі з надійних матеріалів забезпечують їх тривале та комфортне використання. Якщо ви бажаєте обрати кухні на замовлення в Києві або іншому місті звертайтеся до компанії Restyle.

Завітайте на сайт виробника Restyle, дзвоніть за телефоном 38 067 545 04 74 або прийдіть до офісу у м. Харків особисто за адресою вул. Залютинська, 4.

Что будем искать? Например,VPN

Мы в социальных сетях