Сучасний інтернет-магазин: с чого починати?

Попри те, що інтернет разом з онлайн-комерцією існують вже не один десяток років, багато хто з підприємців, котрі тільки но розпочинають бізнес у Мережі, вважають, що створення інтернет-магазину — це насамперед розробка та оформлення сайту.

І може для новачка це й звучатиме дещо парадоксально, однак робота з сайтом — справа хоч і дуже важлива, втім це не найважливіше з того, про що слід подумати на етапі створення сучасного онлайн-магазину, хай навіть не найбільшого та не найскладнішого.

Не можна забувати, що основи майбутньої успішної роботи такого проєкту закладаються не у віртуальному, а у реальному світі.

Тому спочатку значно важливіше детально спланувати, як саме має працювати й приносити прибуток магазин: знайти надійних постачальників, домовитися з партнерами й так далі. Доки не будуть остаточно врегульовані ці й деякі інші питання, починати власне розробку сайту занадто рано.

Детально про те, як створити інтернет-магазин з нуля та розпочати свій бізнес онлайн грамотно й без зайвих втрат часу та коштів читаємо за цим посиланням, ми ж наразі обмежимося кількома простими порадами, що допоможуть, як то кажуть, підійти до справи з правильного боку.

Отже по порядку:

Дизайн та оформлення сайту дійсно мають велике значення

Проте, коли для корпоративного сайту — це один з найважливіших критеріїв, то для нового онлайн-магазину зовнішній дизайн, знову ж таки, не найважливіший його параметр. Адже відвідувачів такого сайту цікавити буде не стільки дизайн магазину, скільки товар, а точніше ціна, за якою його можна придбати.

Для інтернет-магазину занадто яскравий дизайн — це не перевага, а скоріше недолік, що відволікає потенційного покупця від покупки. Сайту має бути привабливим, але лаконічним. Основний акцент слід зробити на функціональності, швидкості та зручності роботи з ним, а навігація має бути простою та інтуїтивно зрозумілою.

5 очевидных, но важных вещей для владельцев интернет-магазина

Розробку інтернет-магазину можна довірити лише спеціалістам

З урахуванням нинішнього рівня конкуренції у сегменті онлайн-торгівлі навряд чи варто допускати до роботи над настільки важливим проєктом недосвідчених ентузіастів. Пам’ятаємо по те, що невдалі рішення навіть на рівні елементарної дизайнерської роботи тою чи іншою мірою, але дуже скоро обернуться реальними збитками, які доведеться компенсувати власнику, тобто Вам.

Співпрацювати краще з командою фахівців

Звичайно, простенький лендінг чи невеличкий магазин зробити може й хтось один. Але сьогодні зі складними онлайн-проєктами, що плануються на значну перспективу, поодинці вже не працюють навіть спеціалісти.

Сучасний інтернет-магазин багато в чому нагадує живий організм. Він вимагає постійної уваги, його необхідно оновлювати, своєчасно коригувати його роботу, вдосконалювати. А тепер уявіть, що той, хто взявся за розробку вашого магазину, з якихось своїх причин не має можливості чи не хоче оперативно усувати різні проблеми, котрі неодмінно виникатимуть, коли сайт запрацює.

5 очевидных, но важных вещей для владельцев интернет-магазина

Якісний програмний продукт дешевим не буває

… хоча коли йдеться про створення інтернет-магазину, його замовники й майбутні власники про це частенько забувають. Якісний, зручний і функціональний сайт — це робота, яка потребує відповідних інвестицій.

Технічно вдалі й разом з тим недорогі проєкти теж існують, але, як показує практика, вигідними вони залишаються рівно до того моменту, коли виникає необхідність щось у них переробити або додати. А ось тоді розпочинаються проблеми й незаплановані витрати, котрих можна й потрібно було уникнути ще на етапі планування майбутнього магазину.

[irp]

Что будем искать? Например,VPN

Мы в социальных сетях