Класний подарунок — це завжди непросто, втім рішення завжди поруч

Авжеж, щоразу хочеться, щоб подарунок дорогій людині, йому чи їй обов’язково сподобався. Тому на етапі вибору завжди виникає маса запитань: від «що купувати?» й «наскільки доречним буде такий подарунок?» до «як його сприймуть?»

І так щоразу. По декілька разів на рік…

І що характерно, з такими собі універсальними ідеями — завжди без проблем, та по факту дещо ретельнішог їх аналізу всі вони виявляються абсолютно непідходящими або ситуації, або ж для конкретної людини.

Щоправда, доречна порада спеціаліста, більш обізнаного у питаннях вибору подарунків, іноді просто таки рятує, хоча рішення згодом все одно доводиться приймати самому. А кваліфіковані консультанти магазину SuperPupers, приміром, в більшості випадків вважають за краще не ускладнювати проблему і професійно обмежуються такими порадами, що лише допомагають знайти це найправильніше рішення.

А порад таких насправді не так і багато:

  • вибір має бути зваженим

Перші, імпульсивні рішення дуже часто стають помилковими. Отже, спочатку дуже не зайвим буде хоча б спробувати уявити себе на місці того/тієї, кому призначений майбутній подарунок. І подумати, що його/її дійсно порадувало б. Чи прикрасить ця чарівна дрібничка квартиру або ж про неї забудуть наступного дня? Чи пасуватиме саме цей подарунковий гаманець в подарунок цій людині, чи його/її зацікавив би якийсь інший аксесуар? Простіше кажучи, не варто купувати те, що майже напевно лише збиратиме пил, замість щирої вдячності.

  • коли ще не знаєш добре когось, то з дуже особистими подарунками краще не поспішати

Духи, ароматичні свічки або краватка? Дарувати такі речі малознайомій або ще недостатньо давно знайомій людині — це дуже серйозний крок. І нерідко помилковий, адже завжди залишається ризик просто не вгадати зі смаком чи вподобаннями. До того,  ж є ще й певний ризик викликати ненавмисну негативну реакцію, на кшалт «якщо він дарує парфуми, то, мабуть, йому не подобається, як я пахну» і т.п.

  • вчасно й доречно

Само собою, з ідеями подарунка на День народження старого друга проблем взагалі не має бути. В решті-решт можна просто запитати, чого він сам хоче? Але що купувати, коли на святкування ювілею запрошує, наприклад, бос? В такому випадку точно не варто морочити голову якимись занадто складними рішеннями. Цілком достатньо буде якоїсь сучасної, але практичної речі. Скажімо, авторучки в красивому футлярі. Вона і на роботі стане в нагоді, і в офісі її напевно потім покажуть, і на ділових зустрічах вона виглядатиме доречно…

Техно-подарок для мужчины: 3 примера для понимания ситуации

  • завжди варто придивитися до всього, що є навколо людини

Підказка майже завжди поряд. Треба просто трохи уважніше прислухатися, про що говорять в особистих бесідах, кому що подобається більше та що цікавить, й ідея класного подарунка з’явиться сама. Коли ж не було ні часу, ні можливості відстежувати таку «конфіденційну» інформацію, то потрібно придивитися, як саме людина намагається організувати простір навколо себе. Полюбляє бонсай? Тоді ще одне деревце йому гарантовано сподобається. Фанат якоїсь групи? Квиткам на концерт напевно зрадіє…

  • подарунок не обов’язково має бути річчю

Останнім часом в моді — ваучери на різні види розваг, де на всіх учасників чекають приємні й незабутні враження. Політ на повітряній кулі, кулінарний майстер-клас з відомим шеф-кухарем тощо — чим не подарунок? А коли ми вже трохи взнали, чим цікавиться людини, то сьогодні не так і важко знайти для нього/неї таку розвага, котра подарує масу приємних спогадів саме йому чи їй.

[irp posts=»10236″ name=»Подарки дарить люди не умеют: почему так получается?»]

Что будем искать? Например,VPN

Мы в социальных сетях