Б/у техніка: справжній бум: про ріст кількості комісійних магазинів у Львові.

Сьогодні ми не уявляємо свого дому без побутових приладів — наших незамінних помічників, які роблять багато роботи по дому і економлять наш час і сили.

Ми звикли, що продукти зберігаються в просторому холодильнику, прибирає миючий пилосос, пральна машина сама вибирає режим, а мультиварка приготує вечерю на ту хвилину, в яку ти відкриваєш вхідні двері після робочого дня. І це самі звичайні речі. А ще — йогуртниці, прасочки для волосся, електричні набори для манікюру і інше  – просто безліч необхідних приладів і тих, які просто милі. Ними приємно користуватися, їх приємно подарувати комусь близькому, іноді вони навіть прикрашають наш інтер`єр.

електронний райВ часи фінансової стабільності люди не шкодували грошей на хорошу побутову техніку, тим більше, що все можна було брати в кредит прямо в магазині  і поступово виплатити навіть без відсотків.

Але зараз, коли економіка на спаді, ціни надзвичайно виросли разом із курсом долара, а надійність фінансових установ викликає сумніви, потенційні покупці вагаються, чи варто вкладати кошти в такі дорогі речі. А багато-хто має потребу в техніці, але не має грошей. В цій ситуації альтернативою дорогим магазинам став ріст кількості магазинів вживаної техніки по всій країні, і,зокрема, в Львові.

Це магазини комісійні, такі, як «Електронний рай», що на вул. Золотій, 5 у Львові. Тут приймають вживані і нові прилади у населення і продають за невисокими цінами. В цьому магазині можна знайти що завгодно, починаючи від комп`ютерної техніки, телевізорів до електроінструментів чи тонометрів. Велике і мале. Дороге і за безцінь. Переваги такого магазину – все, що приймається на комісію повинно бути справне і гарно працювати.

А ще є торгові точки, де техніку б/в для дому везуть з Західної Європи. євротехнікаНаприклад, «Євротехніка». Їх головний офіс знаходиться по вул.Зеленій, 4, а мережа магазинів розповсюджена по всьому Львову.

«Євротехніка» визначила для себе неприйнятним пропонувати своїм клієнтам дешеві неякісні товари. Якість, відомі марки, плюс доступні ціни — і ця мережа зайняла міцні позиції у своєму сегменті ринку.

техніка з німеччини львівКонкуренцію «Євротехніці» складає компанія «Техномікс+», що знаходиться по вул. Пасічна, 89 та працює в форматі «сток-склад» побутової техніки.  Завдяки  продуманій бізнес-політиці, якої неухильно дотримується «Техномікс+», він впевнено лідирує серед стокових магазинів міста.

Цей сучасний торговий комісійний склад побутової техніки пропонує кожному необхідне. Нова, стокова і вживана техніка за оптимальними цінами, встановлення і подальше обслуговування. Необхідний ремонт вдома в замовника або в майстерні, всі комплектуючі від офіційних дилерів. Все і для кожного.

Також надзвичайно популярні стали інтернет-магазини. Їх є безліч. Наприклад, такі відомі торгові майданчики, як  OLX чи Prom.ua, де можна купити все. Недоліком є те, що ти не бачиш, що купуєш. Можливе й розчарування при отриманні товару.

Ріст кількості комісійних магазинів техніки для дому останнім часом можна назвати справжнім бумом. І це викликано тим, що вони пропонують товари належної якості за поміркованими цінами, що і потрібно зараз більшості львів’ян.

Что будем искать? Например,VPN

Мы в социальных сетях